De slutgiltiga rollerna

Efter att rollerna har varit in via spelledningen för att granskas och kompletteras så har de nu sänts ut tillbaka till spelarna! Det här är de slutgiltiga rollerna och går allt enligt planerna så kommer inget i rollerna att längre ändras. Det har varit underhållande på så många sätt att läsa era rolltillägg, oberoende i vilket format de kommit. Ni har redan utvecklat lajvet mer än vad vi själva trott att ni skulle och vi ser fram emot att få se vart det här kommer ta oss under Nordens Stjärna.

 

Nästa steg är nu att börja fundera på kläderna till lajvet. Gå in på de olika folkgrupperna för mer information och inspireras av bilderna. Vill ni ha hjälp och tips så hör av er i facebook-gruppen.

Till sist vill vi påminna er om att anmäla er till lajvworkshopen.  Workshopen är obligatorisk och går av stapeln den 27.5 och det går redan nu, när du läser det här, att anmäla dig till annette.sjoskog@hotmail.com (meddela gärna ifall du inte kan komma också så att vi har ett hum om vem som dyker upp). Denna gång diskuterar vi mera ingående lajvvärlden och lajvregler blandat med praktiska övningar. Mera info finns på:  http://frostvargenstid.eloria.fi/workshoppar/

 

Må gudarna vara med er

//Spelledningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *