Om oss

VISION
Vår tanke med detta lajv är att få spela i en avslappnad, trevlig men fortfarande händelserik miljö. Det är ett lajv där mjödet ska flyta och skrattet klinga. Men ingenting ser ut som det verkar vara, alla bär på sin egen lilla hemlighet och känslorna börjar bubbla upp. Vi hälsar er varmt välkomna till Nordens Stjärna.

ANNETTE OCH TINA SOM SPELLEDARE
Som ett team kompletterar vi varandra och vi bollar alltid ivrigt idéer. Vi gillar att skriva lajv som har många lager och gärna med tvister som spelarna kanske inte sett från början. Vi tror också på att det är spelaren som gör lajvet, därför vill vi sällan styra lajvet när det väl startat.
Vi uppskattar när spelare försöker skapa djup och konflikter inom rollen. Vi gillar att ge spelaren möjligheten att spela rollen under flera lajv så att vi och spelaren får chansen att följa rollens utveckling. Vi uppskattar också när spelarna bjuder på sig själva och rollen för att skapa ett intressant lajv för sig själv och andra. Delad lajvupplevelse är dubbel lajvupplevelse, eller hur?

VAD VI FÖRVÄNTAR OSS AV VÅRA SPELARE
Vi förväntar oss att du uppför dig väl och respekterar dina medmänniskor. När du kommer till lajvplatsen förväntar vi oss att du som spelare är förberedd och redo att spela din karaktär. Vi förväntar oss också att du uppfyller de klädkrav vi gett dig.
Ingen annan vet lika väl som du hur du känner dig och därför är det viktigt att du pratar med oss, innan under och efter lajvet, så du kan få ut så mycket som möjligt utav lajvet. Det är du som ansvarar för din lajvupplevelse.

VAD VI LOVAR VÅRA SPELARE
I gengäld lovar vi att göra ett så välplanerat lajv vi bara kan. Vi lovar att ta i beaktande alla de önskemål och idéer du har och göra lajvet lika för alla. Alla roller är viktiga för oss och i och med att du anmäler dig så kommer vi arbeta för att din roll ska vara en del utav handlingen. Vi lovar dock inte att vi har avslöjat allt innan lajvet.
Vi vill att du ska må bra, under innan och efter lajvet, och vi ska göra vad vi kan för att du ska få en bra lajvupplevelse.

ASSISTERANDE SPELLEDARE
Vi kommer under detta lajv ta hjälp av andra där vi känner att vi inte själva räcker till. Till detta har vi
Emma Löfdahl – Hjälper oss att skriva dagsrollerna
Conny Kulla – Matansvarig och byggassistent
Tobias Backström – Byggansvarig och matassistent
Jan Granlund – Hjälper oss med hemsidan
Måns Backman- Känsloplank, någon att bolla dina tankar och känslor med då SL inte verkar ha tid (tyvärr ofta strax innan och efter lajvet)

KONTAKTA OSS
Tina: backstrom.tinamaria[a]gmail.com
Annette: annette.sjoskog[a]hotmail.com